A Böjte Manufaktúra ékszerei egyedi tervezésű, a legmagasabb szakértelem felhasználásával elkészített tárgyak. Szakértelmünket vásárlóink rendelkezésére bocsájtjuk, hogy saját elképzelésük is megvalósulhasson. Ezüstből és aranyból, gyémántból és egyéb drágakövekből elkészítünk bármilyen különleges ékszert, legyen az eljegyzési gyűrű (solitaire), karikagyűrű, gyűrű, medál, nyaklánc, karkötő vagy egyéb divatos kiegészítő.
A minőség garantált!

Vállaljuk teljesen egyedi nemesfém ékszerek megtervezését (kézi grafikus vagy számítógépes 3D technológiával) és kivitelezését. Akár egy darab vagy sorozat elkészítése a cél.

A 40 év során számtalan különlegességet készítettünk! Ha megtetszett egy kép egy katalógusban, vagy akár a kedvenc celebed által viselt csodás ékszer legutóbb egy műsorban, vagy filmben és magadnak is hasonlót szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal.

Választható nemesfémek ékszer készítéshez:

Ezüst: 925 ezrelék finomságú nemesfém, jellemzően puhább az aranynál így hamarabb kopik és érzékenyebb a külső fizikai behatásokra. Idővel oxid réteg képződik rajta.

Arany: Hagyományos sárga, fehér vagy rose árnyalatban. 14 vagy 18 karátos finomságban is kérhető, bármelyik színváltozatban. A 18 karátos arany a magasabb színarany tartalom miatt értékesebb, azonban kevésbé kopásálló.