„A Böjte ékszerek története egy család története, amely szorosan kapcsolódik a hagyományokhoz, a részletekre való odafigyeléshez és az aranyművesség iránti szenvedélyhez már több mint 30 éve”

A BÖJTE ÉKSZER TÖRTÉNETE

„A Böjte ékszerek története egy család története, amely szorosan kapcsolódik a hagyományokhoz, a részletekre való odafigyeléshez és az aranyművesség iránti szenvedélyhez már több mint 30 éve”

 

A 80-as évek végén, 1989 novemberében kezdődött Zalaegerszegen. A vállalkozást Böjte Katalin ötvös mester és férje Böjte Sándor alapították.Az évek folyamán folyamatosan a magas minőségre, Böjte Katalin ötvös mester 40 éves szaktudásának legjavát nyújtva és a vásárlókkal való kitűnő kapcsolat építésére törekedve dolgoznak.

A növekvő vásárlói kör, a folyamatosan bővülő és megújuló különleges árukészlet, a Böjte Katalin műhelyében készülő alkotások sikere, mint pl. ZALA SZÉPE koronák a Tahiti Gyöngy Trófea nemzetközi verseny díjai, különböző hazai és külföldi kiállításokon való részvétel a vállalkozás fejlődéséhez vezetett.

2017-ig a Böjte Ékszer nagy számú, és folyamatosan bővülő elégedett vásárlóival, hazai és nemzetközi szakmai sikereivel, média megjelenéseivel és a családi tradíciók tiszteltével a magyar ékszerész szakma egyik legszínvonalasabb vállalkozása. Minden általunk készült ékszer magában hordozza a több mint 30 éves szakmai tapasztalatunkat, és az ékszerek és viselőik iránti elkötelezettségünket. A felhasznált legjobb minőségű anyagok, kövek, formák és az egyedi manufaktúrális készítés a legfőbb ismertető jelei munkáinknak.

Legyen szó klasszikus vagy modern ékszerről, minden darab a legkisebb részletre odafigyelve készül, szem előtt tartva a jelen, múlt és a jövő esztétikai és technikai elvárásait így ajándékozva ékszereink viselőinek egy örök értéket.

 

Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk

Tradíció és manufaktúra

A Böjte Manufaktúra ékszerei egyedi tervezésű, a legmagasabb szakértelem felhasználásával elkészített tárgyak. Szakmai tapasztalatunkat vásárlóink rendelkezésére bocsájtjuk, hogy saját elképzelésük is megvalósulhasson. Ezüstből vagy aranyból, gyémánt és egyéb drágakövek felhasznalasavl elkészítünk bármilyen különleges ékszert, legyen az eljegyzési gyűrű (solitaire), karikagyűrű, gyűrű, medál, nyaklánc, karkötő vagy egyéb divatos kiegészítő.

Vállaljuk egyedi nemesfém ékszerek tervezését (kézi grafikus vagy számítógépes 3D technológiával) és kivitelezését. Akár egy darab vagy sorozat elkészítése a cél.

A 40 év során számtalan különlegességet készítettünk! Ha megtetszett egy kép egy katalógusban, vagy akár a kedvenc celebed által viselt csodás ékszer legutóbb egy műsorban, vagy filmben és magadnak is hasonlót szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal.